Esa Vierikko johtamaan Kaarinan SOS-lapsikylää

0

Kaarinan SOS-lapsikylää sen perustamisesta vuodesta 2003 saakka johtaneen Kari Kiesiläisen jäädessä eläkkeelle kylän uudeksi johtajaksi on nimitetty yhteisöpedagogi (AMK) Esa Vierikko.

– Tavoitteena on jatkaa Karin hienoa työtä ja pyrkiä lähitulevaisuudessa toiminnallisesti vastaamaan myös lastensuojelun muuttuviin tarpeisiin esimerkiksi avohuollon ja perhekuntoutuksen parissa, Esa Vierikko kommentoi.

Vierikolla on monipuolinen, yli kymmenen vuoden kokemus lastensuojelusta sekä perhe- että vaativan laitoshoidon puolella. Hän on toiminut johtajan tehtävissä Helsingin kaupungilla, yksityisellä palveluntuottajalla ja yrittäjänä. Johtamisopintojen lisäksi hänellä on suoritettuna työnohjaajan ja perheterapeutin opinnot. Kesän 2012 hän vietti Yhdysvalloissa Washingtonissa, Chicagossa ja Columbuksessa tutustuen sikäläiseen sosiaalityöhön ja sijaishuollon eri muotoihin.