Golfkenttä kahden kartanon väliin

0

Lemon-yhtiöiden projektipäällikkö Kari Kantalainen ja Lemon Golf Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tapani Mönkkönen raottivat tähän asti visusti piilossa pidettyä golfkenttäsuunnitelmaa Kaarina-lehdelle.
Ala-Lemun kartanomiljööseen suunniteltu golfkenttä nytkähti eteenpäin viime viikolla, kun alustava kenttäsuunnitelma luovutettiin Kaarinan kaupungin virkamiesten kommentoitavaksi. 18-reikäisen golfkentän on suunnitellut Lassi-Pekka Tilander, joka on yksi Suomen johtavista golfarkkitehdeista. Hänen kädenjälkensä näkyy muun muassa Naantalissa.

Lemon-yhtiöiden projektipäällikön Kari Kantalaisen mukaan kentän suunnittelussa korostuvat ympäristöarvot, muun muassa ravinnepäästöjen hallinta, hulevesien kerääminen ja hyödyntäminen.

Katso kentän reittisuunnitelma ja lue lisää Kaarina-lehdestä.