Junnusheriffit pistivät jättiseurat koville

0
Tiukka kulmatilanne. Pallosta kamppailevat Sheriffien Patrik Reiman ja SSV:n Valtteri Hakonen. Kauempana tilannetta tarkkailevat Oliver Rokala ja maalivahti Jussi Saarni.

SALIBANDY/ Sami Vellonen. Toukokuun toisena viikonloppuna järjestettiin Piikkiön liikuntahallissa West Coast Sheriffien isännöimä ensimmäinen 2004 ikäluokan Agenteq-turnaus.
Vanhempien kovan työrupeaman lopputuloksena syntyi turnaus, johon osallistui Suomen kovimpia salibandyseuroja. Seitsemän tunnin aikana pelattiin kahdessa kaukalossa yhteensä 21 ottelua tiiviissä tahdissa. Yksinkertaisena sarjana toteutetun turnauksen jännitys säilyi päivän viimeisiin otteluihin asti.
Lopulta miehekkään kokoisen pokaalin pokkasi kotiin SSV Vikings Helsingistä voitettuaan viimeisessä ottelussa toiseksi tuleen helsinkiläisen Tapanilan Erän. Kolmanneksi sijoittui FBC Turku ja isäntäjoukkue Sheriffs otti kunniakkaan neljännen sijan jättäen taakseen Pirkkalan Pirkat, TPS:n ja HFT:n. Suorituksen painoarvoa lisää se, että liki puolet Sheriffien joukkueesta on 2005 syntyneitä.
Turnausjärjestelyt keräsivät suuret kehut. Joukkueiden ja kannustajien viihtyvyyteen oli panostettu paljon.
Turnauspäällikkö Kati Saarni kertoo muun muassa helsinkiläisten kehuneen turnauksen järjestelyitä: kenttäkuulutuksia, palkintoja, ruokailuja, tuomaritoimintaa ja aikataulujen pitävyyttä.