Kaarinasta ponnistava vaatemerkki menestyi yrittäjyyskilpailussa

0

Kolmen turkulaisen ammattikorkeakouluopiskelijan perustama vaatemerkki JULJAFinland on voittanut Nuori Yrittäjyys -kurssin finaalissa Hyundai Brilliant Young Entrepreneur Awardin eli 15 000 euron pääomasijoituksen yritykseen. Palkinto annettiin yritykselle, jolla oli paras tulevaisuuden potentiaali.
JULJA-vaatteet ovat kaarinalaislähtöisen Nora Peltoniemen suunnittelemia. Myös yrityksen markkinointipäällikkö Inka Kiuru on lähtöisin Kaarinasta. Yrityksen tuotantopäällikkönä toimii turkulainen Johanna Hakala.

Viime viikolla järjestetyssä finaalissa oli mukana kahdeksan korkea-asteen yritystä, jotka poikkesivat Kiurun mukaan hyvin paljon toisistaan. Mukana oli muun muassa mobiilisovelluksia tai verkkosivuja tekeviä teknologiayrityksiä ja sekä muotoilualan yrityksiä.

Lue lisää Kaarina-lehdestä 15.5.