Poliisi kaipaa havaintoja rullaluistelijaan törmänneestä

0

Mieskuljettaja törmäsi henkilöautolla rullaluistelijaan Pyhän Katariinan Tien ja Marsukadun risteyksessä maanantaina kello 19.50. Rullaluistelija oli tulossa Pyhän Katariinan tien vierellä kulkevaa kevyen liikenteen väylää pitkin Haritun suunnasta kohti Kaarinan keskustaa, kun Marsukadulta kovaa vauhtia tullut musta BMV-merkkinen auto töytäisi hänet kumoon. Autoilija oli yrittänyt jarruttaa voimakkaasti, mutta ei saanut pysäytettyä vauhtiaan.

Rullaluistelijan noustua ylös kuljettaja peitti kasvonsa kädellään ja pakeni paikalta Haritun suuntaan. Rullaluistelija ehti havaita kuljettajan olevan noin 20-vuotias ja hänellä oli lyhyet, suorat ja poikkeuksellisen mustat hiukset. Rullaluistelija selvisi onnettomuudesta ruhjeilla. Poliisi on kiinnostunut kaikista tapaukseen liittyvistä tiedoista, jotka voi ilmoittaa Kaarinan poliisiasemalle numeroon 050-4561815