Saarnio ja Simolin siirtyvät Sheriffeihin

0

SALIBANDY. Sheriffien liigaan noussut naisjoukkue on solminut uusia pelaajasopimuksia. FBC Turusta kaarinalaisjengiin siirtyvät Elisa Simolin ja Kristiina Saarnio. FBC Turku pelasi viime kaudella 2. divisioonassa. Saarnio sijoittui länsirannikon lohkon pistepörssissä neljänneksi 19 pisteellä. Simolin teki hänkin mukavat 13 pistettä.

Kaikki viime kauden pelaajat jatkavat joukkueessa.

– Ensisijaisesti joukkuetta lähdettiin rakentamaan siten, että kaikki liiganousun toteuttaneet pelaajat saavat ensimmäisenä sopimuksen.  Sitten lähdettiin etsimään alueelta meidän näköisiä pelaajia. Niitä löytyi ja näin runko on kasassa. Vielä haetaan 1-3 pelaajaa rinkiin selkeästi vahvistuksen statuksella. Sitten pakka on valmis, kertoo joukkueen päävalmentajana jatkava Toni Järveläinen.

Järveläinen saa tuekseen kaksi fysiikkavalmentajaa Juho Poikkeuksen ja Soili Leevelahden.