Vilholle hopeaa ja Suville pronssia

0

Kaksi kaarinalaisurheilijaa ylsi mitaleille henkilökohtaisessa kisassa Mynämäellä juostuissa maastojuoksun piirinmestaruuskilpailuissa. Piikkiön Kehityksen Vilho Kilpeläinen saavutti hopeaa 13-vuotiaiden poikien sarjassa. KIlpeläinen juoksi 2,1 kilometrin matka ajassa 7.51,90. Kaarinan Uran Suvi Sillanpää juoksi kolmanneksi 13-vuotiaiden tyttöjen 2,1 kilometrin matkalla.
Kaarinaan matkasi toinenkin hopeinen mitali. Joukkuekisan toiselle sijalle juoksivat Kaarinan Uran 9-vuotiaat tytöt Jasmin Kujala, Sini Salmi ja Sara Myllymaa.
Lisäksi kevään aikana Piikkiön Kehityksen Pekka Antikainen on voittanut M17-sarjassa piirinmestaruuden niin maastojuoksussa kuin maantiejuoksussakin. Toukokuu alussa pidetyissä SM-maastoissa Antikainen oli sarjassaan 87 juoksijan joukossa 18. Aiemmin keväällä hän oli maantiejuoksun SM-kisoissa 14 omassa sarjassaan. Antikainen on vielä 16-vuotias, joten hän kilpailee samassa sarjassa myös ensi vuonna. Häntä valmentaa Mika Maaskola.
Kaarinan Uran yleisurheilijat ovat tänä vuonna saaneet jo 15 piirin mestaruusmitalia ja kausi on vasta aluillaan.