Tarkista ravintolan siisteys netistä: Kaarinasta kaksi merkintää

0

Ravintoloiden ja elintarvikemyymälöiden siisteyden voi nyt tarkistaa netistä. Kuntien elintarvikevalvojien raportit arvosanoineen on julkaistu toukokuun puolivälistä lähtien Oivahymy.fi-verkkosivustolla. Siisteyttä ja hygieniaa arvioidaan neliportaisella asteikolla: arvosanat ovat oivallinen, hyvä, korjattavaa ja huono. Oivassa ei arvioida asiakaspalvelun tai muun palvelun tasoa eikä ruoan makua.

Tuloksia voi hakea sivustolta esimerkiksi kunnan tai yrityksen nimellä. Tiistaihin mennessä verkkosivustolta löytyi kahden kaarinalaisen pikaruokapaikan raportit. Molemmat olivat saaneet arvioinnissa toiseksi parhaan eli hyvän arvosanan. Uusia raportteja julkaistaan sitä mukaa, kun elintarvikevalvojat saavat tarkastuksia tehtyä.