Matti Esko aloittaa iltatorit

0
Matti Eskon keikkakesä on mennyt leppoisasti. KUVA: www.mattiesko.com

Huomenna torstaina alkaa Kaarinan iltatorit. Ensimmäistä toritapahtumaa viihdyttää laulaja Matti Esko. 1960-luvulta lähtien keikkaillut Esko ei pysty varmasti  sanomaan, monesko keikka Kaarinassa nyt on vuorossa.

Laulaja on pitkällä urallaan nähnyt keikkapaikkoja laidasta laitaan. Suurin muutos on miehen mukaan ollut takahuoneet. Nykyään kaikilla keikkapaikoilla on takahuoneet, ja niiden palvelut ovat parantuneet.

– Tanssilavat ovat vähentyneet, mutta niitä on vielä toiminnassa sata kappaletta. Nyt on tullut uusia pieniä mutterilavoja. Minusta todella hieno asia, että Suomi on täynnä pieniä lavoja ja kaikki eivät ole suuria keskuksia, Esko tuumii.

 

Lue Kaarina-lehdestä keskiviikkona 31.7. millainen mielikuva Matti Eskolla on Kaarinasta.