Mies kosti koiralle katkaisemalla kirveellä hännän

0

20-vuotias mies löi kirveellä koiran hännän lähes kokonaan irti Kaarinassa maanantaiaamuna. Poliisin mukaan tilanne sai alkunsa, kun mies oli lyönyt ja potkinut koiraa, jolloin eläin oli purrut miestä sormeen. Tästä suivaantuneena mies oli hakenut autotallista kirveen, jonka kanssa hän oli jahdannut koiraa, kunnes he olivat päätyneet parvekkeelle. Tämän jälkeisille tapahtumille ei ole silminnäkijää, mutta koiran peräpäästä valui runsaasti verta, kun mies ja koira palasivat parvekkeelta sisälle asuntoon.

Paikalle kutsuttu eläinlääkäri vei koiran tutkittavaksi, jolloin selvisi, että koiran hännän töpö oli leikkaantunut irti lähes kokonaan. Koira on miehen ja hänen tyttöystävänsä yhteinen. Koira jäi toistaiseksi eläinlääkäriaseman hoiviin. Asiaa tutkitaan nimikkeellä eläinsuojelurikos.