Raju nokkakolari ohikulkutiellä

0

Henkilöautoilija ja asfalttirekan kuljettaja kolaroivat tiistaiaamuna ennen puolta yhdeksää Ohikulkutiellä. Onnettomuus sattui Piikkiössä lähellä Liedon rajaa. Henkilöauto ajautui törmäyksen voimasta ojaan ja jäi katolleen. Rekan perävaunu kaatui tielle ja lastina ollut asfaltti levisi maahan tukkien toisen ajokaistan.
Molemmat kuljettajat olivat keski-ikäisiä miehiä. Henkilöauton kuljettaja loukkaantui ja hänet jouduttiin irrottamaan ajoneuvostaan, mutta rekan kuljettaja selvisi ilman suuria fyysisiä vammoja.
Ohikulkutien Helsingistä Raision suuntaan kulkeva kaista suljettiin liikenteeltä. Raisiosta Helsingin suuntaan liikenne kulki hitaasti, kunnes kaista jouduttiin sulkemaan kokonaan nosturiauton saapuessa paikalle. Myös moottoritieltä Raision suuntaan kääntyvä liittymä suljettiin, mutta Kaarinan suuntaan liikenne kulki normaalisti.