Venäläisen taiteen näyttely saapuu Kuusiston taidekartanoon

0
Arja Maarit Puhakka istuu kaarinalaisen Margareetta Mobergin runotaideteoksessa Sininen runomaja. Kaikki runot ovat Mobergin käsialaa.

Kuusiston taidekartanossa vietetään huomenna keskiviikkona 17.7. Pienen venäläisen taidenäyttelyn avajaisia. Näyttelyssä on nähtävillä neljän siperialaisen taiteilijan teoksia sunnuntaihin 26.7. asti.

Suomi Venäjä -yhteistyöprojektiin kuuluu myös Plain air -maisemamalausworkshop. Suomeen saapuvat venäläiset ja suomalaiset taiteilijat työskentevät yhdessä, tutustuvat traditioihin ja maalaavat saaristomaisemia muun muassa Paraisilla.

Arja Maarit Puhakka on yksi workshoppiin osallistuvista taiteilijoista. Hän kuuluu myös niihin suomalaisiin taiteilijoihin, jotka viime vuonna kävivät venäläisten järjestämässä workshopissa Solovetskin luostarisaarella Viennan merellä.

Puhakan Vesiputous on Kuusiston taidekartanon pihan katseiden kääntäjä.

Lue Kaarina-lehdestä keskiviikkona 17.7. mitä muuta taidekartanossa tapahtuu ja mitä pysyvään näyttelyyn kuuluu.