Jouni Keronen laulaa torilla huomenna

0

Kaarinan torilla on käynyt torstaisin ihana vilinä. Kaupungin tarjoamat iltatorit ovat vetäneet kirpparimyyjiä ja kuulijoita. Huomenna torstaina torilla laulaa Jouni Keronen, viimeisellä iltatorilla 29.8. esiintyy Janita.

Viime viikolla Kaarinan torilla Vicky Leetä kaipaili laulaja, trubaduuri, kansanedustaja Mikko Alatalo.  Monikymmenpäinen yleisöjoukko antoi Alatalolle raikuvat aplodit hilpeän kaihoisasta esityksestään. Kun laulaja siirtyi vakavampaan, hyasinttien ajasta kertovaan lauluun, monen ilme vakavoitui. Rikoo on riskillä ruma, laulu sai taas hymyn ihmisten huulille. Monet olivat tulleet myymään ylimääräisiä tavaroitaan ilmaiselle kirpparille, moni vanha tavara löysi uuden omistajan.

Iltatori Kaarinan torilla, konsertit klo 18-19. Maksuttomat toripaikat kirppis- ja torimyyjille kello 17-19. Paikan saa valita vapaasti. Tapahtumat ovat maksuttomia.

Kuva: Rauli Karanen