Piispanristillä vesikatkos keskiviikkona

0

Kaarinan kaupungin Rakentamispalvelut tekee vesihuollon saneeraukseen liittyviä vesijohtojen runkoventtiilien liitostöitä Piispanristillä Ahdintiellä huomenna keskiviikkona kello 9 – 24 välisenä aikana.

Vedenjakelu joudutaan keskeyttämään liitostöiden ajaksi. Vesikatkos koskee seuraavia katuja/alueita: Marsukatu, Otsonkatu, Naalikatu, Saukonkatu, Metsolankatu, Ketoniitynkatu, Herrasniityn alue, Taimentie, Harjustie, Turskatie ja -kuja, Lohitie, Haukitie, Säynästie, Sampikuja, Ahdintie (länsipää) ja Sorvakuja (loppupää).

Kaupunki järjestää tilapäiset veden noutopisteet katkoksen ajaksi Saukonkadulle sekä Taimentielle.

Veden aikaisempi kytkentä on mahdollista.

Vedessä saattaa takaisinkytkennän jälkeen esiintyä sameutta ja ilmaa. Sameus poistuu vettä juoksuttamalla, ilma poistuu verkostosta veden käytön myötä. Vedessä voi esiintyä ilmaa myös mikrokuplina. Vesi näyttää tuolloin harmaalta, mutta kun veden antaa seistä astiassa, poistuvat kuplat lyhyen ajan kuluessa.