Sipilänmäellä pelastetaan Röllimetsä

0
Pääosan esittäjä Lauri Jokinen ja ohjaaja Anna Hellstén siirsivät mustikkapensaan oikeaan paikkaan ennen keskiviikon näytöstä.

Piikkiön Tammipartion lastenteatteri tarttuu ajankohtaiseen aiheeseen.

Sipilänmäelle nousee Röllimetsä, joka joutuu Humpuukien roskaamisvimman ja kulutushysterian vainoamaksi. Vanha tuttu, sympaattinen harvahammas Rölli seikkailee Allu Tuppuraisen kirjoittamassa näytelmässä Pelastakaa Röllimetsä.

Röllipeikko (Lauri Jokinen) ja Maahiskeiju (Riina Virtanen) asustelevat Röllimetsässä ystäviensä kanssa. Metsän rauha järkkyy, kun Humpuukit alkavat tuhoamaan metsää roskaamalla. Samaan aikaan Humpuuki Oy:n johtaja Kaino Seesteinen (Jorma Hellstén) ja Sointu Lerkkanen (Meri Leppänen) ovat suunnittelemassa Röllimetsään huvipuistoa. He lähtevät tutustumismatkalle Röllimetsään ja törmäävät Humpuukien Ylipappiin (Fanni Silmunen), joka kaappaa heidät. Tästä alkaa jännittävä seikkailu Röllimetsän pelastamiseksi. Luvassa on vauhtia, juonittelua, vaaratilanteita,isoja roskakasoja,anteeksipyyntöjä sekä tietenkin iso ale.

Näytelmän dramatisoinnista ja ohjauksesta vastaa Anna Hellstén, joka on yhteisöpedagogi AMK ja opiskelee tällä hetkellä Turun Taideakatemiassa teatteri-ilmaisun ohjaajaksi.
Näyttelemisestä, lavastuksesta, puvustuksesta, tekniikasta, kahviosta ja kaikesta muusta produktioon liittyvästä vastaavat Tammipartion nuoret ja ikinuoret. Teatterin tuotot ohjataan piikkiöläiseen partiotyöhön.

Näytökset tiistaina, keskiviikkona, torstaina ja sunnuntaina. Tänään torstaina kolmas näytös, viimeinen esitys su 18.8. Arkinäytökset kello 18 ja sunnuntainäytökset klo 15 ja 17.30. Kesto noin 1,5 tuntia.