Kauniisti keskeneräinen

0

 

Heli ja Matti Ranteen koti on koirankestävä. Tässä kodissa koirat saavat hyppiä sohville. Makuuhuoneessa on koirille oma peti. Matkalaukun päällä on koirien leluja. Siitä lemmikit hakevat lelunsa, kun leikkiaika koittaa.

Heli ja Matti Ranne muuttivat pienempään asuntoon toukokuussa. Yksi syy muuttoon oli se, että remontoimista harrastava pariskunta oli saanut edellisen kodin Kotimäessä valmiiksi. Uudessa talossa ja pihapiirissä pariskunnalle riittää töitä useaksi vuodeksi. Sisällä remontti on aloitettu, mutta suunnitelmia on paljon. Pihaan pitäisi rakentaa Hannes- ja Hippu-koirille aitaus, autotalliin pitäisi rakentaa ovi, vajakin on kallellaan.

Heli ja Matti Ranne arvostavat vanhaa ja tuunaavat mielellään uusistakin huonekaluista omanlaisia. Minä taidan varastaa heiltä koiranpeti-idean. Katso Kaarina-lehdestä, minkä idean sinä voisit kopioida.

Teija Uurinmäki

  • Raksajättilehti jaetaan 2.10.