Hirvikangas ei sure tappiota

0
Timo Hirvikankaan hymy ei hyydy. Tappio toi miehelle puhtia tulevaan nyrkkeilyotteluun.
Timo Hirvikankaan hymy ei hyydy. Tappio toi miehelle puhtia tulevaan nyrkkeilyotteluun.

Jevgenijs Andrejevs osoittautui lauantaina liian kovaksi vastustajaksi Timo Hirvikankaalle. Fight for Glory, round 2 -tapahtumassa käyty american boxingin raskaan sarjan ottelu päättyi latvialaisen hyväksi tuomariäänin 2–1.

Kaarina-lehden toimituksessa piipahtanut Hirvikangas vaikutti toipuneen ottelusta hyvin. Hymy oli huulilla, ja kasvoissa oli vain pari pientä kolhua muistona kamppailusta.

– Jatkobileistä toipuminen kesti vähän kauemmin, Hirvikangas hekotteli.

Kaarinalaisen edellisestä nyrkkeilyottelusta oli aikaa 11 vuotta, joten ei ihme että ruosteet eivät heti karisseet.

– En tiedä oliko hän tutustunut otteluhistoriaani, mutta siinä oli puolin ja toisin kunnioitusta ja matsi lähti varovaisesti käyntiin. Kummallakin oli samat suunnitelmat, eli odotetaan että toinen väsähtää. Vastus oli hankala, hän on vasuri ja oli hyvä väistelemään.

– Tein aloittelijamaisen virheen ja lähdin lyömään yksittäisiä voimaiskuja jotka oli helppo väistää. En käyttänyt parasta asetta, eli nopeita sarjoja. Mutta oli minulla hyviäkin hetkiä. Sain perille sellaisen tällin, että normaalitapauksessa miehen olisi pitänyt mennä lattiaan. Andrejevs on tyrmätty ainoastaan kerran.

Hirvikangas alkaa hiljalleen keskittyä seuraavaan otteluun, joka käydään joulukuussa Salossa.