Kaupunki takaa miljoonien eurojen lainoja

1

Kaupunki myöntää omavelkaisen takauksen Kuntarahoitus Oyj:n Kaarina Palvelukeskuksen säätiölle myöntämälle 4,55 miljoonan euron lainalle. Valtuusto päätti asiasta maanantaina.  Lainalla on tarkoitus rahoittaa Seniorien perhekylä Säde -niminen rakennushanke.

Takaus päätettiin antaa myös Kuntatalous Oyj:n myöntämälle 4,1 miljoonan euron lainalle, jolla Kiinteistö Oy Kaarinan Vuokratalot rakentaa vuokrarivitaloja. Tuuliviirinkatu 7:n tontille rakennetaan viisi asuinrakennusta ja 20 huoneistoa.

 

newest oldest
Notify of
Matti Alander

Kaarina myöntää todellakin melko huolettomasti omavelkaisia takauksia vähän sinne sun tänne.
Perusteluna on usein, etteihän tässä mitään riskiä ole. Miksikähän sitten takauksia sitten ylipäätään on olemassa ?
Kaarinalla alkaa näitä takauksia olla jo merkittävissä määrin, mutta syötetään ne sitten tarvittaessa sille suur Turulle.