Kaupunki takaa miljoonien eurojen lainoja

1

Kaupunki myöntää omavelkaisen takauksen Kuntarahoitus Oyj:n Kaarina Palvelukeskuksen säätiölle myöntämälle 4,55 miljoonan euron lainalle. Valtuusto päätti asiasta maanantaina.  Lainalla on tarkoitus rahoittaa Seniorien perhekylä Säde -niminen rakennushanke.

Takaus päätettiin antaa myös Kuntatalous Oyj:n myöntämälle 4,1 miljoonan euron lainalle, jolla Kiinteistö Oy Kaarinan Vuokratalot rakentaa vuokrarivitaloja. Tuuliviirinkatu 7:n tontille rakennetaan viisi asuinrakennusta ja 20 huoneistoa.

 

1 KOMMENTTI

  1. Kaarina myöntää todellakin melko huolettomasti omavelkaisia takauksia vähän sinne sun tänne.
    Perusteluna on usein, etteihän tässä mitään riskiä ole. Miksikähän sitten takauksia sitten ylipäätään on olemassa ?
    Kaarinalla alkaa näitä takauksia olla jo merkittävissä määrin, mutta syötetään ne sitten tarvittaessa sille suur Turulle.

Kommenttien lisääminen on estetty.