Timo Hirvikankaalla on lämmin sydän ja kovat nyrkit – katso video treeneistä!

0

1. Silloin pelkäsin… – En keksi siihen mitään. Ei ole ollut vähään aikaan mitään sellaista tilannetta.

2. Ärsyttävin luonteenpiirteesi? – Sitä täytyisi kysyä muilta. Ehkä huonojen vitsien kertominen. Lapset ovat varmaan kyllästyneet niihin.

3. Aiotko juosta maratonin tai onko sinulla jokin muu hurja tavoite, mikä? – Eiköhän se ole tämän ikäisenä ihan tarpeeksi hurjaa otella pari tulevaa pari ottelua. Katsotaan sitten sen jälkeen kuinka käy.

4. Koulutodistuksen huonoin ja paras numero? – Musiikissa sain armosta kutosen. En osaa laulaa enkä ole musikaalinen. Paras numero tuli puutöistä, sieltä sain kympin. Oli tuttu opettaja ja lähdin heti mielistelemään.

5. Mikä on kauneinta sinussa? – Ei varmaan ulkoinen piirre. Kauneinta on rakkaus lapsiin ja lapsen lapsiin.

6. Mihin syksyllä kannattaisi mennä? – Ruissaloon kävelemään ruska-aikaan.

7. Mitä haluaisit kysyä seuraavalta haastateltavalta? – Tämä tuli niin äkkiä. No, mikä on parasta syksyssä?

8. Edellinen Hän, korutaiteilija Matti Hyvärinen halusi kysyä, mitä konkreettista olet saanut aikaan tänään tai elämäsi aikana? Onko se saamasi palkan arvoinen vastine? – Elämäni aikana olen saanut aikaan paljon hienoja jälkeläisiä. Se on varmaan konkereettisinta ja arvokkainta mitä voi olla. Tänään en ole vielä ehtinyt saada hirveästi aikaiseksi.

Lue nyrkkeilykehään paluun tekevän Timo Hirvikankaan haastattelu Kaarina-lehdestä 16.10.2013