Kaarina-lehti hätyyttelee paikallislehtien kärkeä

0

Kaarina-lehti sijoittui tämän vuoden paikallislehtikilpailussa kärjen tuntumaan. Palkintoa ei tällä kertaa Kaarinaan tullut.

Tuomaristo kehuu palautteessaan Kaarina-lehden juttuja helppolukuisiksi ja perusteellisiksi.

– Me lehden tekijät olemme erityisen tyytyväisiä siihen, että tuomaristo huomasi lehden käsittelevän asioita useamman asianosaisen näkökulmasta ja paikallisten ihmisten näkyvän ja kuuluvan lehdessä. Nämä kaksi asiaa ovat olleet meille kunnia-asioita, hyvä, että vaivannäkömme on huomattu, analysoi päätoimittaja Teija Uurinmäki tuloksia tuoreeltaan.

Yksipäiväisten lehtien sarjaan osallistui yli 30 lehteä. Sarjan voitti viimevuotiseen tapaan Kalajokiseutu, toiseksi sijoittui monena vuonna palkittu Laukaa-Konnevesi ja kolmanneksi kipusi Sydän-Hämeen Lehti.

Kilpailuun lähetettiin arvioitavaksi yksi maaliskuun lehdistä.