Piikkiön Eläkeläiset avaavat nettisivut

0

Piikkiön Eläkeläiset ry piti syyskokouksensa 14. marraskuuta. Kokous hyväksyi toimintasuunnitelman, jonka mukaan yhdistykselle luodaan omat nettisivut vuoden 2014 aikana.

Syyskokouksen yksimielisillä päätöksillä johtokunnassa jatkavat puheenjohtaja Tapio Manninen ja jäsenet Pirkko Oksa, Pirkko Laaksonen, Tuula Lehtilä, Maija Lehtonen,  Heljä Karjalainen-Manninen ja Marja-Liisa Teräväinen.  Uutena tulivat johtokuntaan varapuheenjohtaja Matti Seppä sekä jäsenet Seija Peltonen ja Matti Suominen.

Toiminta ikääntyneiden piikkiöläisten elämän virkistämiseksi jatkuu. Keväällä parikymmentä yhdistyksen jäsentä pääsee lähes viikoksi tuetulle lomalle. Tanssi- ja lauluryhmien harjoitukset, askartelukerhon kokoontumiset ja boccia-pelipäivät jatkuvat tuttuun tapaan. Avoin, monipuolista ohjelmaa pullakahvien kera tarjoava kerho on joka kuun toisena ja neljäntenä torstaina. Teatteriretkiä, matkoja, vierailuja ja risteilyjä tehdään samaan tahtiin kuin ennenkin.