Saarisesta Kaarinan Yrittäjien puheenjohtaja

0
Kuvassa oikealla Johanna Saarinen ja vasemmalla edellinen puheenjohtaja Marja Vaiste. Kuva: Maria Karlsson.
Kuvassa oikealla Johanna Saarinen ja vasemmalla edellinen puheenjohtaja Marja Vaiste. Kuva: Maria Karlsson.

Kaarinan Yrittäjien syyskokous valitsi uudeksi puheenjohtajakseen Johanna Saarisen. Hänen toimikautensa alkaa vuoden 2014 alusta.

Johanna Saarinen työskentelee perheyritys Painotalo Painolassa Piispanristillä. Hän on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri ja siirtyi Painolaan kokopäiväiseksi vuonna 2005. Yrityksessä työskentelevät  myös hänen isänsä ja veljensä. Johanna kertookin saaneensa yrittäjyyskipinän jo lapsena ja veri veti hänet opetustehtävistä perheyrityksen markkinointitehtäviin. Saarinen on mukana myös nuorkauppakamaritoiminnassa ja Kaarinan Yrittäjänaisten hallituksessa.

Yrittäjien vuosikokouksessa puheenjohtajapäätöksestä äänestettiin. Vastaehdokas Victor Florea sai 10 ääntä ja Johanna Saarinen 13.
Hallitukseen valittiin uusina jäseninä Matti Haavisto (Lahjatuli Oy), Jani Heinonen (Irpack Oy), Katri Paavilainen (Regalo Oy), Sanna Tähkämaa (Star Enterprises Oy),  Marja Vaiste (Tuorlan Majatalo Oy) ja Auvo Ylhä (Tmi Auvo Ylhä).