Kiekko-Poikien konttiin vain piste

0
KaKiPo menetti lauantaina harmittavasti pisteitä. Joukkue on hyvässä vauhdissa kakkosdivarissa: joulutauolle kaarinalaisjoukkue vetäytyy kolmannelta sijalta. Kuva: Elina Salo.
KaKiPo menetti lauantaina harmittavasti pisteitä. Joukkue on hyvässä vauhdissa kakkosdivarissa: joulutauolle kaarinalaisjoukkue vetäytyy kolmannelta sijalta. Kuva: Elina Salo.

JÄÄKIEKKO/ Velimatti Lehtonen. LLuja – KaKiPo 3-2 VL (0-0,1-2,1-0,0-0)

Kaarinan Kiekko-Pojat lähti lauantaina Huittisiin hakemaan täyttä pistepottia paikalliselta Lujalta – olihan edellinenkin ottelu lokakuun lopulla ollut kaarinalaisten vahvaa hallintaa. Harmillisesti saaliksi saatiin vain yksi piste. KaKiPo lähti joulutauolle sarjakolmosena.

Ottelu ratkesi Kiekko-Poikien pahoihin henkilökohtaisiin virheisiin. Ensimmäinen erä oli KaKiPon lähes täydellistä hallintaa. Tuomari vihelsi Lujalle neljä kertaa kahden minuutin jäähyn. KaKiPon valmentaja Mika Palmroos totesi aivan oikein, että ottelu olisi pitänyt ratkaista ensimmäisessä erässä.

Nyt ensimmäinen erä oli maaliton, toinen 2-1 KaKiPolle ja kolmas erä 1-0 Lujalle. Lopputulos 2-2 ja jouduttiin jatkoajalle. Koska jatkoaika ei tuonut ratkaisua mentiin voittolaukauskisaan. Siinä Luja onnistui ja vei sarjapisteet  2-1.

KaKiPon parhaimmistoa olivat maalivahti Tomi Jylhä, puolustus kokonaisuudessaan pelasi varmasti ja hyökkäyspäässä esiin nousi ketju Jesse Virtanen- Petri Meri- Johannes Lehto.

Ottelu oli hyvää mainosta kakkosdivisioonalle. Paikalliset katsojat antoivat tunnustusta myös vastustajalle hyvästä pelistä. Divisioona jää nyt joulutauolle ja KaKiPolla on aikaa harjoitella ylivoimakuvioita ja maalintekoa.

Maalintekijät: Toni Terho 1 ja Jesse Virtanen 1.

  • Kaarinan Kiekko-Poikien seuraava kotiottelu torstaina 9.1. klo 19.15.