Kaarina tutuksi kymmenessä viikossa

0

Jos minua pitäisi kuvailla yhdellä sanalla, se sana olisi utelias. Kävellessäni kadulla, rakastan seurata mitä ympärilläni tapahtuu. Kesällä voin istua Aurajoen rannalla ystävieni kanssa monta tuntia – vain katselemassa kaupungin vilinää. On hauskaa hypätä tuntemattoman bussin kyytiin, ja katsoa minne se vie. Elämäni aikana haluan nähdä maailmaa ja tavata erilaisia ihmisiä.

Luulen, että journalistillekin ominainen piirre, uteliaisuus, on ajanut minut opiskelemaan media-alaa.

Olen saaristosta kotoisin, vastikään turkulaistunut media-assistenttiopiskelija Paasikivi-Opistosta. Olen aina valmis puhumaan ja minulla on monta rautaa tulessa kaikilla elämän osa-alueilla. Järjestelmäkamera on kulkenut matkassani useiden vuosien ajan ja jossain vaiheessa harrastus muuttui opiskeluksi. Musiikki, ystävät, ja kirpputorit ovat myös asioita, joiden parissa tykkään viettää aikaani.

Saavuttuani ensimmäistä kertaa Kaarina-lehden toimitukseen minua vastassa oli päätoimittajan hurmaava koira. Toimituksen ihmiset olivat tekemässä huikeaa musiikkispektaakkelia joulukalenteria varten. Onko tämä paikallislehden toimituksen arkea?

Työilmapiiri vaikutti todella mukavalta ja odotin innolla tammikuuta, jolloin alkaisi kymmenen viikon työharjoittelujaksoni Kaarinassa, Kaarina-lehdessä.

Tätä kirjoittaessani on ensimmäinen päiväni täällä Kaarina-lehdessä, ja olen aidosti uteliaana mukana tekemässä paikallislehteä paikkakunnasta, josta en tiedä paljoakaan. Odotan tutustuvani Kaarinaan ja sen asukkaisiin lehden teon ohessa. Minulla on kymmenen viikkoa aikaa.

Jasmin Nordman