Lea-talo täydentyi kuntokeskuksella

0

Mono-kuntosalin avaamisen myötä Jarmo Laakamaan omistama Lea-talo alkaa olla tasapainoinen kokonaisuus. Seinien sisältä löytyy ruokaa sielulle ja keholle. Kiinteistönomistaja kuvailee paikkaa moderniksi seurojen taloksi.

– Olemme huomanneet, että Kaarinassa on tarvetta kuntosalille jossa on tilaa. Joka paikassa on kuulemma täyttä. Tarkoitus on toimia klubi-muotoisena siksi että sitä tilaa riittäisi. Jäseniä voidaan ottaa ehkä 200–250. Mutta täytyy nyt katsoa miten toiminta käynnistyy, Laakamaa miettii.

2201_jarmo_laakamaa_kuntosali_pieniVanhan squash-hallin tiloihin tullut Mono saatiin viime keskiviikoksi sellaiseen kuntoon, että testiryhmä pääsi bodailemaan uusilla kuntoiluvälineillä.

Remonttimiehille riittää silti vielä töitä, sillä puitteet pitää saada kuntoon esimerkiksi pilatesta, crosstrainingia tai tanssia varten. Monossa voi parantaa kestävyyttään myös alunperin Yhdysvaltain merijalkaväessä kehitetyillä TRX-valjailla.

– Tänne alakertaan voisi tulla seinäkiipeilypaikka lapsille. Seinähän kootaan elementeistä, joten siitä voisi saada muokattua vaikeamman, aikuisille sopivan seinämän. Ja tuonne uloskin voisi tehdä kiipeilyseinän, mutta se pitäisi saada katettua, Laakamaa nauraa ja lisää, että kyse on vasta ideoista.

Lue lisää Kaarina-lehdestä 22.1.