Sanna Vauranojasta Piikkiön kokoomuksen puheenjohtaja

0

Piikkiön kokoomus on valinnut syyskokouksessa vuoden 2014 puheenjohtajaksi Sanna Vauranojan, varapuheenjohtajaksi Kalervo Korvensyrjän sekä sihteeriksi Piritta Laitakarin.

Hallitukseen on heidän lisäkseen valittu Laura Langh-Lagerlöf, Jaana Tomppo, Marja Vaiste ja Markku Lipponen.

Kansallinen Kokoomus r.p. täytti viime vuonna 95 vuotta, ja tänä vuonna Piikkiön kokoomus juhlii omaa 95-vuotista taivaltaan. Piikkiön kokoomus kuuluu siten vanhimpiin yhdistyksiin puolueessa. Juhlavuoden kunniaksi Piikkiön kokoomus on avannut omat Facebook-sivut.

Syyskokouksessa Kotimäen koululla poliittisen katsauksen piti Varsinais-Suomen piirin uusi toiminnanjohtaja Juha Rantasaari. Puheenvuorossaan hän toi esiin erityisesti sosiaalisen median merkityksen kasvun myös politiikassa.