A-pojat murskavoittoon Nokialla

0
Olli Alonen pelasi jälleen vahvasti. Kuva: Jukka Lindberg.
Olli Alonen pelasi jälleen vahvasti. Kuva: Jukka Lindberg.

KORIPALLO/ Jukka Lindberg. A-nuorten SM-sarja: BC Nokia – Ura Basket 47 – 102 (8 – 24, 8 – 30, 17 – 28, 14 – 20)

Ura Basketin A-pojat voittivat jo kolmannen SM-sarjaottelunsa peräkkäin. Lauantaina BC Nokia joutui kotonaan taipumaan hurjaan kevätkuntoon nousseen kaarinalaisryhmän edessä.

Lauantain ottelu oli nopeasti taputeltu. Puoliajalla joukkueiden välistä eroa oli jo liki 40 pistettä. Ura peluutti tasaisesti koko 11 miehen rosteriaan Damion Dantzlerin ja Jussi Räikän toimesta. Päävalmentaja Petri Mäkitalo sai näin vielä tämän viikonvaihteen lomailla kaukomailla hyvillä mielin.

Hyvällä ilmeellä

Koko Uran joukkue pelasi hyvällä ilmeellä ja toistensa onnistumisista iloiten. Olli Alonen (18/8) jatkaa tasaisen vahvoja esityksiään. Konsta Tuominen (15/0) teki pisteensä hyvällä osumatarkkuudella, ja Oskar Hirvinen (2/11) koppasi eleettömään tyyliinsä irtopallot talteen. Myös Hannes Herrala, 16, pelasi rohkeasti kentälle päästyään.

Nokialaisten kokoonpanosta puuttui tehoduo Shawn Hopkins ja Tomi Papinoja.

Kiivas taistelu pudotuspelipaikoista

A-poikien SM-sarjassa käy kiivas taistelu pudotuspelipaikoista usean joukkueen kesken, kun runkosarjaa on jäljellä enää viisi ottelua.

Ura Basketin seuraava kotiottelu on lauantaina 1. maaliskuuta klo 17:00. Silloin Littoisten monitoimitalolle saapuu vieraaksi HoNsU Jyväskylästä. Joukkue toivottaa kaarinalaiset tervetulleiksi katsomoon nauttimaan kotisalin tunnelmasta.