Kaarinan Kiekko-Pojille rutiinivoitto Kupittaalta

0

JÄÄKIEKKO/ Velimatti Lehtonen. Chiefs – KaKiPo 4-11 ( 0-3, 2-0, 2-8 )

Kiekko-Pojat otti ns. pakkovoiton turkulaisesta korkeakouluopiskelijoiden joukkueesta Chiefsistä. Joukkueen juuret ulottuvat jo kolmenkymmenen vuoden taakse vanhaan ja nuhruiseen Kupittaan jäähalliin. Mieleeni muistuvat innokkaat opiskelijapojat, jotka viihtyivät paremmin jäähallissa kuin luennoilla Yliopistonmäellä tai Kauppakorkean montussa. Ensimmäisinä tulevat mieleen nimet Jukka Lavaste, Pirkka Salminen ja Tero Vähäkylä. Aluksi joukkueen nimi oli KY-Sport. Hienoa, että seuran perinne jatkuu.

Itse ottelussa viime viikon keskiviikkona Kiekko-Pojat näytti ensimmäisessä erässä menevän menojaan – se hallitsi peliä miten tahtoi. Toiseen erään tuli sisuuntunut Chiefs, joka kiri tilanteen maalin päähän. Kolmannessa erässä kotijoukkueen luisteluvauhti hiljeni ja luistin alkoi painaa. Kiekko-Pojat jyräsi materiaalillaan ja tasaisuudellaan kahdeksan maalia.

KaKiPon vauhdikkain ketju oli Sami SavolainenPetri MeriTopi Taavitsainen.
Maalintekijät: Topi Taavitsainen kolme, Sami Savolainen, Johannes Lehto, Jesse Virtanen, Alex Karlsson, Johannes Kinnari, Roope Äikäs, Simo Pasonen ja Mikko Rantolahti maali mieheen. Petri Meri syötti kolme maalia.

  • Seuraava kotiottelu on sarjan kärkiottelu. Lauantaina 22.2. klo 16.15 KaKiPo- Lauttakylän Luja.