Saaristo Open luottaa suomalaiseen

0

Saaristo Openissa kuullaan ja nähdään kotimaisia tähtiä. Perjantaina kesäkuun kuudentena päivänä esiintyvät Apulanta, Kaija Koo, Erin, Kotiteollisuus ja Jukka Poika. Lauantaina lavalle nousevat Klamydia, J. Karjalainen, Lauri Tähkä, Yö, Scandinavian Music Group ja Happoradio. Sunnuntaina esiintyy Robin.

Robinin vuosi alkoikin hyvissä merkeissä, kun jättimenestysalbumi Boom Kahilta julkaistiin helmikuun alussa kolmas single ja musiikkivideo Onnellinen. Musavideo kuvattiin vuoden vaihteessa Dominikaanisessa tasavallassa, Puerto Platan kaupungissa.

Viime kesänä poikkeuksellisesti kesäkuun toisena viikonloppuna järjestetty Saaristo Open -festivaali siirtyy nyt vanhalle paikalleen eli kesäkuun ensimmäiselle viikonlopulle. Ajankohtamuutoksen lisäksi tapahtuman festivaalitunnelmaa lisätään korvaamalla aikaisemmin käytössä ollut teltta & estradi -yhdistelmä ulos pystytettävällä isolla päälavalla.

Saaristo Open on koonnut säännönmukaisesti Hovirinnan rantaan yli 10 000 festivaalivierasta. Kuudetta kertaa järjestettävä Saaristo Open pyrkii ensi kesänä uuden järjestelyorganisaation, Loud’n Live Promotions Oy -yhtiön, myötävaikutuksella laajentamaan tunnettuutta ja suosiota myös Varsinais-Suomen rajojen ulkopuolelle.