SoPa kaukalossa lumilautailijoiden asenteella

0

JÄÄKIEKKO/ Velimatti Lehtonen. KaKiPo – SoPa 23 – 3 (6-1, 12-1. 5-1)

Ei harmita, vaikka voittoa ei tulekaan.

On vaikea kirjoittaa ottelusta, jonka loppulukemat ovat 23-3. Pelissä olivat vastakkain kaksi joukkuetta, jotka kuuluvat eri sarjatasoille. Olivatkohan somerolaiset luulleet, että Kaarinan Kiekko-Pojat kaatuu kahdella maalivahdilla ja seitsemällä kenttäpelaajalla?

Somerolaisten ylivoimaisesti paras pelaaja löytyi maalilta: Joonas Laaksonen teki 87 torjuntaa. Kiekko-Poikien puolelta oli positiivista nähdä Niko Raikusen paluu kiekkokaukaloon. Mies on ollut poissa lähes koko kauden.

Lienee selvää, että SoPan tie vie kauden päätteeksi sarjaporrasta alemmaksi. Kiekko-Poikien tulevaisuus on sen sijaan tässä vaiheessa vielä avoin. KaKiPon seuraava ottelu on Kupittaalla keskiviikkona Chiefsiä vastaan.

  • KaKiPon seuraava kotiottelu lauantaina 22.2. kello 16.15.