Uran Pekka Antikainen voittoon Karikon lenkillä

0

Turun Urheilupuistossa herätettiin monen vuoden jälkeen henkiin juoksuklassikko Karikon lenkki. Turun Toverien ja Turun Pyrkivän järjestämässä maastojuoksussa saavutettiin kaarinalaismenestystä. M17-sarjassa voittoon karkasi Kaarinan Uran Pekka Antikainen (2,84 km aikaan 9.19).

Miesten sarjan voitti TuUL:n Henrik Goesch, M19:n Kennedy Charicha TuUL, M60:n Erkki Laitila TuUL, P15:n Niklas Lainto TuUL, P13:n Mikko Vesma RaisKU, P11:n Aaron Laaksonen Naantalin Löyly ja P9:n Sami Porrasoja RaisKu.

Naisten sarjan voitti TuTon Emilia Maaskola, N19:n Anttonia Gröndahl TuUL, N17:n Anna Hyvärinen TuUL, N40:n Satu Pippola TuUL, T15:n Sussa Penttinen TuUL, T13:n Isabella Latva ÅIFK, T11:n Viveka Loukola RaisKu ja T9:n Helena Koivu TuTo.

Kilpailu on tarkoitus järjestää vastedes vuosittain.