Kaarinan Uralle menestystä SM-maastojuoksuista

0

MAASTOJUOKSU/Riikka Ihalin.

Pekka Antikaisen vahvat näytöt alkuvuoden hallimatkoilla ja katujuoksuissa saivat jatkoa toissaviikonlopun SM-maastojuoksukisoissa Lempäälässä, missä Antikainen sijoittui upeasti neljänneksi 17-vuotiaiden miesten sarjassa. Antikaisen sarjaan osallistui kaikkiaan 88 juoksijaa, mikä lisää Uran nuoren lahjakkuuden sijoituksen arvoa.

Samaan aikaan SM-kisojen kanssa Lempäälässä kilpailtiin nuorempien juoksijoiden kansallisesta paremmuudesta Flying Finns -maastojuoksukisoissa, joilla ei ole SM-statusta juoksijoiden nuoren iän takia. Kaarinan Uran Lauri Valli voitti ylivoimaisesti kisojen 10-vuotiaiden poikien sarjan.

Vallin upeat juoksut jatkuivat 15. toukokuuta Kaarinan keskusurheilukentällä järjestetyissä piirinmestaruusmaastojuoksuissa, joissa hän voitti sekä henkilökohtaisen kullan että yhdessä joukkuekavereidensa Pyry Laineen ja Joonas Finnblomin kanssa joukkuehopeaa 10-vuotiaissa pojissa.

Hopeisen mitalin joukkuekisassa voittivat myös Uran 11-vuotiaat pojat Ilari Hiltunen, Jesse Fagerström ja Valtteri Mäkinen.

Piirinmestaruusmaastojuoksut olivat myös hieno esimerkki alueen urheiluseurojen välisestä yhteistyöstä. Kaarinan Uran ja Piikkiön Kehityksen seura-aktiivit ja vapaaehtoiset huolehtivat yli 300 juoksijan kisojen järjestelyistä saumattomasti, mikä loi upean urheilutapahtuman aurinkoisessa toukokuun kevätillassa.