Koiranomistaja pahoinpiteli toisen koiranomistajan Koristossa

0

Koiran vapaana pitämiseen liittyvä tilanne päättyi pahoinpitelyyn Koriston alueella 7.5. kello 8.55. Irrallaan ollut koira oli hyökännyt
kytkettynä olleen koiran kimppuun. Kytketyn koiran omistaja oli saanut kuitenkin koirat irrotettua toisistaan, jonka jälkeen irrallaan olleen koiran ulkoiluttaja oli tullut paikalle ja käyttäytynyt uhmakkaasti.
Tilanne oli lauennut, kunnes vähän ajan päästä miehet olivat taas osuneet samalle reitille. Tässä tilanteessa irrallaan olleen koiran ulkoiluttaja oli lyönyt toista koiran ulkoiluttajaa nyrkillä muutamia kertoja kasvoihin niin, että kasvoihin tuli vertavuotavia haavoja.
Pahoinpitelijä oli noin 35 – 45 vuotias, 170 -180 cm:n pituinen, ristiverinen ja hän ulkoilutti kaksiväristä alle 40 cm:n korkuista
mahdollisesti terrieri-rotuista koiraa.