Lapsi jäi yksin päiväkodin pihaan

0

Kaarinan päiväkoti Pihlajanmarjassa jäi maanantaina yksi 5-vuotias lapsi päiväkodin pihalle henkilökunnan poistuttua työpaikalta.
Viimeinen lastenhoitaja lähti töistä kotiin kello 16.48 siinä uskomuksessa, että kaikki lapset oli haettu. Ennen lähtöään tekemässään tarkastuksessa työntekijä ei myöskään havainnut yhtään lasta piha-alueella.
Yksi lapsi oli kuitenkin jäänyt havaitsematta ja odotti portilla äitiään. Päiväkoti sulkeutuu kello 17, äiti tuli hakemaan lasta kello 16.55. Lapsi ehti olla yksin pihalla noin seitsemän minuuttia.
Päiväkoti pahoittelee tapahtunutta. Jatkossa tullaan pitämään huoli siitä, että henkilökunnalla on lapsilistat mukana iltapäiväulkoilussa. Kirjaamalla varmistetaan kaikkien kotiinlähtö. Asiaa käsitellään myös muiden päiväkotien kanssa.