Indians aloittaa Suomi-sarjan lauantaina

0

JÄÄKIEKKO/ Teija Uurinmäki. Lauantaina Kaarinan jäähallissa alkaa uusi aikakausi, kun kaupungissa pelataan historian ensimmäinen Suomi-sarjan ottelu. Kolmanneksi korkeimmalle sarjatasolle keväällä noussut HC Indians Kaarina (KaKiPon edustusjoukkue) saa ensimmäisessä pelissään vastaan Forssan Palloseuran. Joukkueenjohtaja Alex Karlsson uskoo kaarinalaisten pistetilin karttuvan heti kolmella pisteellä, koska ainakin paperilla kaarinalaisten ”joukkue on nimekkäämpi”.

Kaarinalaisjoukkue on uudistunut rajusti sitten viime kevään sarjanousun. Jäljellä on noin 10 pelaajaa viime kaudelta, heistä seitsemän on pelikunnossa avauspelissä. Karlsson nostaa tulokkaista nimekkäimpinä esille TuTossa pelanneen maalivahti Kim Törnströmin ja kenttäpelaajista Mestis-kokemusta omaavan Oscar Essenin, TPS:n liigajoukkueessa pelanneen Krister Mähösen ja TuTon Mestis-joukkuetta edustaneen Markus Mäkisen. Joukkuetta valmentaa Mikko Perämäki.
Uusi nimi

Kiekko-Poikien edustusjoukkue irrotettiin emoseurasta Jääkiekkoliiton vaatimuksesta.
– Edustusjoukkueen täytyy toimia taloudellisesti omillaan, jottei synny luuloja, että juniorit maksaisivat edustusjoukkueen kuluja, Karlsson selittää.

Irtautumisen yhteydessä joukkue sai nimekseen HC Indians Kaarina. Edustusjoukkueella ja KaKiPon A-junioreilla on seurayhteistyösopimus. A-junioreilla on pelioikeus edustusjoukkueessa ja toisaalta Indianssin nuoret pelaajat voivat hakea vauhtia nuorten peleistä.

  • HC Indians Kaarina – Forssan Palloseura la 20.9. klo 16 Kaarinan jäähallissa.

 

Lue lisää 24.9.2014 lehdestä