Kaarinantie ja Saaristotie saavat uutta pintaa

0

Kaarinantietä (mt 2200) päällystetään uudelleen Ravattulan (vt 10) päästä Kaarinan suuntaan noin 1,5 km:n matkalta. Tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikennevalo-ohjaus. Liikennemäärät ovat päiväaikaan niin suuret, että liikennehaittojen minimoimiseksi työ tehdään yötyönä kello 18–6.

Päällystystyö kestää kaksi yötä. Työt alkavat keskiviikkoiltana 3.9. kello 18 jyrsintätöillä. Varsinainen tien päällystäminen tehdään torstaiyönä kello 18 alkaen.

Kaarinantien jälkeen päällystystyöt jatkuvat Saaristotien (mt 180) ja maantien 110 (vanhan ykköstien) liikennevaloliittymässä. Myös tämä tien pätkä kunnostetaan yötyönä. Päällystystyö kestää kaksi yötä. Työt alkavat maanantai-iltana 8.9 kello 18.

Työmaan kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen.

Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Yötyöstä huolimatta tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin.