Kaksi kaarinalaista ehdolla vuoden huoltajaksi

0
Taustajoukoissa toimimaan tottuneet Kari Valtonen ja Erkki Jalanne ovat hiukan hämillään saamastaan huomiosta.
Taustajoukoissa toimimaan tottuneet Kari Valtonen ja Erkki Jalanne ovat hiukan hämillään saamastaan huomiosta.

Kaarinalaiset Erkki Jalanne ja Kari Valtonen ovat ehdolla vuoden jalkapallohuoltajiksi. Jalanne toimii KaaPon naisten joukkueen huoltajana ja Valtonen FC Turku-82:ssa.

Ex-jalkapalloilijat Antti Niemi ja Hannu Tihinen valitsivat kymmenen finalistia kilpailuun tulleiden ehdotusten perusteella. Yleisö voi äänestää omaa suosikkiaan 3. lokakuuta asti osoitteessa www.huoltopelaa.fi. Tuomaristo valitsee voittajan viiden eniten yleisöääniä saaneen huoltajan joukosta.

Voittaja palkitaan Suomi-Kreikka-ottelussa lauantaina 11.10. Lisäksi hän pääsee palkintomatkalle Unkariin seuraamaan Suomen ja Unkarin välistä EM-karsintaottelua. Huoltajan edustama joukkue palkitaan 1 000 euron varustelahjakortilla.

 

Lue lisää 24.9.2014 lehdestä