Seurakuntavaalien ehdokaslistat julkistettiin

0

2409_Nettiin_srkMarraskuussa valitaan uudet päättäjät Piikkiön ja Kaarinan seurakuntaneuvostoihin ja Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän yhteiseen kirkkovaltuustoon. Ehdokaslistat on julkistettu.

Kaarinan seurakunnassa seurakuntaneuvostoon ehdolla ovat:

Kokoomuslainen ja sitoutumaton seurakuntaväki
Merja Ainasoja, varatuomari, Ritva Haltia, laboratoriohoitaja, eläkeläinen, Helka Hollmén, VTM, projektipäällikkö , Maija Hurme, merkonomi, Sirpa Hyppönen, kirjastonhoitaja, eläkkeellä, Salme Kontturi, eläkeläinen, Aila Laitinen, terveydenhoitaja, diabeteshoitaja, Ulla Myntt, kiinteistönvälittäjä, yrittäjä, Paula Mäkinen, asiakassihteeri, eläkkeellä, Paavo Nevalainen, opistoupseeri evp, Riitta Nissilä, suunnitteluinsinööri, esteettömyysasiantuntija, Marja-Helena Salmio, terv.tiet.lisensiaatti, Olli-Pekka Sysinoro, KTM, Marja Vaiste, KTM, yrittäjä, Kaarina Veira, erityisopettaja, Eeva Vikström, omaishoitaja, sairaanhoitaja ja Janne Ylä-Poikelus, insinööri.

Nuorten näköinen seurakunta
Jasper Saarinen, opiskelija, Ilona Lehtonen, opiskelija, Viivi Vainio, opiskelija ja Linda Kolehmainen, opiskelija.

Partiotyön ystävät
Tytti Kankaristo, nuorisotyöntekijä, Tero Kuusisto, tietohallintopäällikkö, KTM, Juha Laine, valokuvaaja, yrittäjä, Johanna Laitinen, luokanopettaja, Elina Lehtonen, projektivastaava, Mirkka Lehtonen, lastentarhanopettaja, Maria Ranne, VTM, Anniina Rantala, VTK, opiskelija, Simo Suominen, työnjohtaja, yrittäjä ja Minna Tiainen, lastentarhanopettaja.

Seurakuntalaiset Kaarinan parhaaksi
Lassi Jalonen, yrittäjä, Pertti Alakylä, eläkeläinen, Antti Brusi, eläkeläinen, tukihenkilö, Atte Pulli, insinööri (AMK), Heidi Nikula, kirjanpitäjä, palkanlaskija, Veli-Matti Virtanen, autonkuljettaja ja Jorma Keskimäki, kauppateknikko.

Seurakuntalaisten puolesta – Kaarinan sosialidemokraatit ja sitoutumattomat
Henrik Kosonen, yrittäjä, Ilari Hyytiäinen, sähköasentaja, eläkeläinen, Jarkko Järvinen, nuorisotoimen johtaja, Marjukka Viljanen, lähihoitaja, Kauko Pihlava, eläkeläinen, Jari Andersson, ympäristötyöntekijä, Irja Gustafsson, sosiaaliohjaaja, Johanna Lipponen, yrittäjä ja Heli Ranne, artesaani, merkonomi.

Yhteinen kirkkomme
Raimo Erkkilä, rikoskomisario, Katja Haavisto, perhekuntoutuskeskuksen johtaja, VTM, Markku Heimo, KTM, Martti Holtti, insinööri, Markku Ilus, lääkäri, Ari Malmi, piirijohtaja, Riika Patrakka, Kalevi Pihlaja, emeritus professori, Tapani Raittila, insinööri, Leena Rantakokko, pastori, eläkeläinen, Maritta Ruostela, perushoitaja, Salla Tikkanen, tradenomi, Jaakko Uutela, lähihoitaja ja Sirpa Viherkoski, yo-merkonomi, eläkeläinen.

 

Kaarinan seurakunnassa yhteiseen kirkkovaltuustoon ehdolla ovat:

Kokoomuslainen ja sitoutumaton seurakuntaväki
Merja Ainasoja, varatuomari, Ritva Haltia, laboratoriohoitaja, eläkeläinen, Helka Hollmén, VTM, projektipäällikkö, Maija Hurme, merkonomi, Salme Kontturi, eläkeläinen, Aila Laitinen, terveydenhoitaja, diabeteshoitaja, Ulla Myntt, kiinteistönvälittäjä, yrittäjä, Paula Mäkinen, asiakassihteeri, eläkkeellä, Paavo Nevalainen, opistoupseeri evp, Riitta Nissilä, suunnitteluinsinööri, esteettömyysasiantuntija, Marja-Helena Salmio, terv.tiet.lisensiaatti, Olli-Pekka Sysinoro, KTM, Marja Vaiste, KTM, yrittäjä, Eeva Vikström, omaishoitaja, sairaanhoitaja, Janne Ylä-Poikelus, insinööri.

Partiotyön ystävät
Tytti Kankaristo, nuorisotyöntekijä, Tero Kuusisto, tietohallintopäällikkö, KTM, Juha Laine, valokuvaaja, yrittäjä, Johanna Laitinen, luokanopettaja, Elina Lehtonen, projektivastaava, Mirkka Lehtonen, lastentarhanopettaja, Maria Ranne, VTM, Anniina Rantala, opiskelija, VTK, Simo Suominen, työnjohtaja, yrittäjä, Minna Tiainen, lastentarhanopettaja.

Seurakuntalaiset Kaarinan parhaaksi
Lassi Jalonen, yrittäjä, Pertti Alakylä, eläkeläinen, Antti Brusi, eläkeläinen, tukihenkilö, Atte Pulli, insinööri (AMK), Heidi Nikula, kirjanpitäjä, palkanlaskija, Veli-Matti Virtanen, autonkuljettaja, Jorma Keskimäki, kauppateknikko.

Seurakuntalaisten puolesta – Kaarinan sosialidemokraatit ja sitoutumattomat
Henrik Kosonen, yrittäjä, Ilari Hyytiäinen, sähköasentaja, eläkeläinen, Jarkko Järvinen, nuorisotoimen johtaja, Marjukka Viljanen, lähihoitaja, Kauko Pihlava, eläkeläinen, Jari Andersson, ympäristötyöntekijä, Irja Gustafsson, sosiaaliohjaaja, Johanna Lipponen, yrittäjä, Heli Ranne, artesaani, merkonomi.

Yhteinen kirkkomme
Raimo Erkkilä, rikoskomisario, Katja Haavisto, perhekuntoutuskeskuksen johtaja, VTM, Markku Heimo, KTM, Martti Holtti, insinööri, Ari Malmi, piirijohtaja, Riika Patrakka, Kalevi Pihlaja, emeritus professori, Tapani Raittila, insinööri, Leena Rantakokko, pastori, eläkeläinen, Maritta Ruostela, perushoitaja, Salla Tikkanen, tradenomi, Jaakko Uutela, lähihoitaja.

Piikkiön seurakunnassa seurakuntaneuvostoon ehdolla ovat:

Kokoomuslaisen ja sitoutumattoman seurakuntaväen ehdokaslista
Lisbeth Johansson, lehtori, Laura Langh-Lagerlöf, yrittäjä, Tuulia Merivuori, VTM, yrittäjä, Risto Pajunen, sairaalainsinööri, yksikön päällikkö, Minna Survonen, osastonhoitaja, Marjo Uotila, johtaja.

Partiotyön Ystävät
Laura Hilakari, finance service manager, Jorma Hellstén, tutkimusmestari, Mirjo Kanervavuori, perheohjaaja, Lauri Lehmus, opiskelija, Mia Linnasuu, sihteeri, Harri Lukander, asianajaja, KTM, Miikka Sipilä, kirjanpitäjä, Ari Suominen, sotilaspastori, TL, Ville Valtonen, KTM.

Seurakuntalaiset Piikkiön Parhaaksi
Jari Aitio, autoilija, Janne Aso, palotarkastaja, Veikko Eskelinen, yrittäjä, Hans Huttunen, tarkastusapulainen, koti-isä, Johanna Itkonen, koulunkäyntiavustaja, omaishoitaja, Mauri Kelahaara, vaihetyöntekijä, Matti Koho, verosihteeri, Riikka Laivila, lähihoitaja, Janne Tuomikoski, autopeltiseppä, Kari Yrjänäinen, linja-autonkuljettaja.

SDP Valitsijayhdistys
Helena Adel, eläkeläinen, Riitta Lehtonen, perushoitaja, Esko Lehtisalo, asiantuntija, sosionomi, Esa Rastas, veturinkuljettaja, eläkeläinen, Heikki Suominen, eläkeläinen.

Yhteinen kirkkomme
Kirsi Huoponen, tutkija, pappi, Ulla Hörkkö, myyntipäällikkö, Juhani Korvensyrjä, maanviljelijä, eläkeläinen, Marjariitta Oksanen, kotirouva, Risto Tahvonen, professori, Sinikka Tuomarila, rehtori, eläkeläinen, Tiina Tuomarila, sairaanhoitaja, Sanna Tähkämaa, maanviljelijä, yrittäjä, Mirja Väihkönen, hoitaja.

Piikkiön seurakunnassa yhteiseen kirkkovaltuustoon ehdolla ovat:

Kokoomuslaisen ja sitoutumattoman seurakuntaväen ehdokaslista
Tuulia Merivuori, VTM, yrittäjä, Risto Pajunen, sairaalainsinööri, yksikön päällikkö, Minna Survonen, osastonhoitaja, Marjo Uotila, johtaja, Lasse Vahtola, rovasti.

Partiotyön Ystävät
Laura Hilakari, finance service manager, Jorma Hellstén, tutkimusmestari, Mirjo Kanervavuori, perheohjaaja, Lauri Lehmus, opiskelija, Mia Linnansuu, sihteeri, Harri Lukander, asianajaja, KTM, Miikka Sipilä, kirjanpitäjä, Ari Suominen, sotilaspastori, TL, Ville Valtonen, KTM.

Seurakuntalaiset Piikkiön parhaaksi
Janne Aso, palotarkastaja, Veikko Eskelinen, yrittäjä, Hans Huttunen, tarkastusapulainen, koti-isä, Johanna Itkonen, koulunkäyntiavustaja, omaishoitaja, Mauri Kelahaara, vaihetyöntekijä, Matti Koho, verosihteeri, Riikka Laivila, lähihoitaja, Janne Tuomikoski, autopeltiseppä, Kari Yrjänäinen, linja-autonkuljettaja.

Yhteinen kirkkomme
Kirsi Huoponen, tutkija, pappi, Ulla Hörkkö, myyntipäällikkö, Eero Kaumi, katekeetta, Risto Tahvonen, professori, Sinikka Tuomarila, rehtori, eläkeläinen, Tiina Tuomarila, sairaanhoitaja, Sanna Tähkämaa, maanviljelijä, yrittäjä, Mirja Väihkönen, hoitaja.

 

Lue lisää 24.9.2014 lehdestä