Kuolonkolari tapahtui Liedon ja Kaarinan rajalla

0

18-vuotias jalankulkija kuoli autoilijan törmättyä häneen Hämeentien ja Vanhan Härkätien risteyksen tuntumassa tiistaina 14.10. kello 21.15. Onnettomuuspaikka sijaitsee aivan Liedon ja Kaarinan rajalla.

Henkilöautoilija oli ajanut Hämeentietä Liedon suunnasta, kun samaan aikaan nuori nainen oli lähtenyt ylittämään juosten Hämeentietä vasemmalta puolelta. Tapahtumapaikalla ei ole suojatietä, mutta onnettomuuspaikan välittömässä läheisyydessä on jalankulkijoille tarkoitettu alikulkutunneli.

Poliisin mukaan tilanne oli tullut henkilöauton kuljettajalle täysin yllättäen, eikä hän ehtinyt havaitsemaan jalankulkijaa lainkaan ennen törmäystä. Silminnäkijät kertoivat autoilijan ajaneen nopeusrajoitusten mukaisesti, eikä häntä epäillä rattijuopumuksesta.

Elvytysyrityksistä huolimatta nainen menehtyi tapahtumapaikalle.