Polskiiko Kaarinan uimahallissa tulevia huippu-uimareita?

0
UiKaa-seura sai lauantaina arvovaltaisen valmentajavieraan. Jani Sievisen neuvot niin uimareille kuin valmentajille ovat tärkeitä. Jani Sievinen kertoo haikailevansa välillä altaan reunalta altaaseen, mutta hän on iloinen kun saa jakaa oppimaansa tietoa. ”Joskus tulee sellainen olo, että olisi kiva uida kilpaa vielä joskus, mutta kun ottaa realiteetit huomioon niin se ajatus katoaa aika nopeasti”, Sievinen naurahtaa. Kuva: Emma Heinonen
UiKaa-seura sai lauantaina arvovaltaisen valmentajavieraan. Jani Sievisen neuvot niin uimareille kuin valmentajille ovat tärkeitä. Jani Sievinen kertoo haikailevansa välillä altaan reunalta altaaseen, mutta hän on iloinen kun saa jakaa oppimaansa tietoa. ”Joskus tulee sellainen olo, että olisi kiva uida kilpaa vielä joskus, mutta kun ottaa realiteetit huomioon niin se ajatus katoaa aika nopeasti”, Sievinen naurahtaa. Kuva: Emma Heinonen

Kaarinalaisuimarit saivat viikonloppuna vinkkejä olympiamitalisti Jani Sieviseltä. Sievinen oli iloisesti yllättynyt UiKaa-seuran uimareiden tasosta. Hän uskoo, että Kaarinasta voisi kasvaa huippuja.

Katso [su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=r80KBnqF3Fo&feature=youtu.be” width=”260″ height=”200″ responsive=”no”] (videon kuvaus: Emma Heinonen).

Lue lisää 15.10.2014 lehdestä