Katso video: Jonna potkuttelee maailmalle

0
Jonna Lipponen ottaa kisoihin mukaan suursnautserit Pörrin ja Martin. Pörri vetää häntä koirajuoksussa ja Martti kikkaripotkuttelussa. Myös Jonnan äiti Sanna Lipponen harrastaa valjakkourheilua. Kuva: Teija Uurinmäki
Jonna Lipponen ottaa kisoihin mukaan suursnautserit Pörrin ja Martin. Pörri vetää häntä koirajuoksussa ja Martti kikkaripotkuttelussa. Myös Jonnan äiti Sanna Lipponen harrastaa valjakkourheilua.
Kuva: Teija Uurinmäki

KOIRAJUOKSU. Vasta 14-vuotias Jonna Lipponen edustaa Suomea valjakkourheilun sulan maan Euroopan mestaruus kilpailuissa. Kaarinalaisurheilija kilpailee nuorten sarjassa, kahdessa lajissa: koirajuoksussa ja yhden koiran kickbike -potkuttelussa. Mitalit jaetaan marraskuun lopulla Ranskassa.

Katso, miltä näyttää kikkaripotkuttelu:  [su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=9_b_xSt7kAk&feature=youtu.be” width=”260″ height=”200″ responsive=”no”]

Lue lisää 5.11.2014 lehdestä