
Littoisten järven rannalla Järvelässä oli Bead and Breakfast Aamurannassa avoimet ovet. Ravintolapäivä toi välillä talon jopa niin täyteen, että kaikki istumapaikat olivat varattuja.
Timo ja Ner Stolt, sekä keittiössä pääkokkina toiminut Judith Anso tarjosivat asikkaille suppilovahveropenneä.
– Tämä on nopea pastaruoka, jonka voidaan valmistaa helposti jokaiselle ruokailijalle, ensimmäistä kertaa Ravintolapäivä-kokkina toiminut Judith kertoo.
Espanjassa asunut perhe on tehnyt jo suunnitelmia seuraavan Ravintolapäivän varalle. Timo hankkii paellapannun ja valmistaa perinteistä espanjalaista ruokaa.
Perheellä oli tarjolla pastan lisäksi erilaisia kakkuja. Kakkuja on tarjolla aina myös yöpyville asiakkaille.
[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=uMoS_RidBpg&list=UUoXVfOXPFo17EnOaWqyhYwA” width=”260″ height=”200″ responsive=”no”]