Uran lentisnaisille tappio kärkikamppailussa

0

LENTOPALLO/ Jouko Huuskonen. Ura ja Turun Isku kohtasivat toistamiseen naisten 2-sarjassa. Ensimmäinen ottelu meni Uralle 3-1. Nyt tuli Isku revanssi mielessä Kotimäen koululle. Ottelusta tulikin viisieräinen, ajoittain hyvätasoinen ottelu, joka kääntyi lopulta Iskulle 3-2 (20-25, 25-17, 16-25, 25-16, 15-9).

Peli lähti Uralta hyvin käyntiin. Torjuntapeli oli ratkaisevana tekijänä. Myös pitkät pallorallit päättyivät Uralle. Toisessa erässä Ura jäi vahvasti hyökänneen Iskun jalkoihin. Kolmannessa erässä pelattiin Uran komennossa. Yhdeksällä hyökkäyspisteellä ja vastustajan yhdellätoista virheellä erä Uralle 25-16. Neljännen ja viidennen erän karkaaminen vastustajalle johtui Uran heikommasta vastaanotosta. Vastustaja rankaisi hyvällä hyökkäyspelillä.

Kokonaisuudessaan peli oli hyvä. Yksi piste Uralle tarkoittaa, että Ura ja Isku ovat tasapisteissä lohkon kärjessä. Passausvuorossa ollut Minna Multala ja keskihyökkääjät olivat pelipäällä. Keskeltä 43 hyökkäyksestä virheitä oli vain 3. Paras Urasta oli Henna Mäkelä (+12) ja laitapelaajista Emilia Jokinen (+7).
Sunnuntaina lähdetään hakemaan taas vieraspisteitä Salon Viesti 2 joukkueelta.

Kirjoittaja on joukkueen valmentaja.