Video: Lapset halloween-tunnelmissa

0

Mannerheimin Lastensuojeluliiton perhekahvilassa Kaarinan Oskariinassa kävi perjantaina kuhina,  kun parikymmentä lasta äiteineen kerääntyi juhlistamaan halloweeniä. Lapset ja jopa jotkut äiditkin eläytyivät tunnelmaan pukeutumalla naamiaisasuihin. Kahvilassa tavattiin muun muassa suloisia metsäneläimiä, kuninkaallisia ja yksi vampyyrikin.

31102014oskariina
Prinsessat Tiia Salmi (vas.) ja Daniela Öhman nautiskelivat Oskariinan halloween-tarjoiluista.

Osallistujat pääsivät askartelemaan halloween-aiheisen hämähäkin ja etsimään heijastimia pimeästä huoneesta taskulampun avulla. Perhekahvilan vetäjän Tiina Montosen mukaan vilinää ja vilskettä oli enemmän kuin tavallisesti. Katso leikkihuoneen tunnelmaa videolta.

[su_youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=uHe6_BZuCu8″ width=”260″ height=”200″ responsive=”no”]

 

Lue lisää 5.11.2014 lehdestä