Kaarinan ansiomerkit jaettiin itsenäisyyspäivänä

0
nettiin_ansio
Kaupunginjohtaja Harri Virta asettaa merkkiä Anneli Suutarin rintaan. Hannu Hurme ja Terttu Eriksson katsovat vierestä.

Leena Aallolle, Terttu Erikssonille ja Anneli Suutarille myönnettiin Kaarinan ansiomerkit.

– Tämä tuntuu ihanalta saada tällainen osoitus, kun ottaa huomioon, että teemme työtä, josta olemme kiinnostuneita, nautimme ja joka on mukavaa, varmasti vielä vuosien päästä, Eriksson pohti ja veti yhteen hänen ja Suutarin tunteita.

Leena Aalto on muun muassa toiminut useita vuosia Kaarinan kaupungin luottamustoimissa. Kulttuuri, erityisesti teatteri ja lausunta ovat olleet aina lähellä hänen sydäntään.

Terttu Eriksson pitää tärkeänä saada auttaa lapsia. Hän on myös kaupungin työsuojeluvaltuutettuna. Hän on toiminut lisäksi vammaisneuvostossa.

Anneli Suutari on toiminut monissa luottamustehtävissä kuin myös ammattiyhdistystoiminnassa. Hoitotyössä hänellä on erityisosaamista haavahoitotyöstä ja muistisairaiden potilaiden hoidosta. Hän on myös luennoinut aiheista muun muassa henkilöstölle ja vanhuksille.

– Olen sitoutumaton, ja se on minun ainut tapani toimia. En voisi olla mukana toiminnassa, jossa joku löisi nyrkillä pöytään ja sanoisi, miten minun tulee asiasta ajatella, Suutari kertoo.

Piikkiön seurakuntakeskuksella vietetyssä tilaisuudessa merkit jakoivat kaupunginhallituksen puheenjohtaja Merja Kantalainen, valtuuston varapuheenjohtaja Hannu Hurme ja kaupunginjohtaja Harri Virta.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=7HMu70T-Xgw&index=2&list=UUoXVfOXPFo17EnOaWqyhYwA” width=”260″ height=”200″ responsive=”no”]

Lue lisää 10.12.2014 lehdestä