Katso video: Kolmasluokkalaiset esittivät joulukonsertissa luokkakaverinsa tekemän kappaleen

0
IMG_4785
Pekka Nebelung johti oppilaidensa joulukonsertin. Musaluokkalaiset Ida Enroth (vas.), Evelina Sandelin, Karolina Pettersson, Lotta Suominen ja Jenniina Lehtilä aikovat jouluna kuunnella joululauluja luokan omalta joululevyltä.

Kaarinassa järjestetään joulun alla useita joulukonsertteja, ja joululaulutarjontaa on jokaiseen makuun. Perjantaina Valkeavuoren koulun kirkasääninen 3b-luokka levitti joulun sanomaa Kaarinan kirkossa. Koululaisilla oli jo  takanaan kaksi konserttia Saara Aallon kanssa, ja nyt oli vielä ikioman konsertin vuoro. Kaarinalaislasten kanssa esiintyi espoolainen Sointu-kuoro.

Koko luokalla oli konsertin lempikappaleesta yhteinen mielipide. Se oli ehdottomasti 3b-luokkaa käyvän Alina Kasen sanoittama ja säveltämä “Oliko se enkeleiden unta?” Kase oli laulun tehdessään vain 7-vuotias.

– Se vain tuli jostain mieleen, kertoo Kase hymyillen.

Joulukonsertissa Kase lauloi oman kappaleensa, ja muu luokka liittyi lauluun kertosäkeessä. Katso koko esitys videolta.

 

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=-A-exuMXD_o” width=”260″ height=”200″ responsive=”no”]