Lentopallonaisille kirvelevä tappio

0

Kaarinan Uran lentopallonaiset kokivat lauantaina harmittavan 2-3 tappion Loimua vastaan. Alussa peli oli päävalmentaja Jouko Huuskosen sanoin iloista kuin pikkujouluissa.
Otteluun valmistauduttiin hyvin. Peliin lähdettiin seitsikolla, johon kuuluivat Satu Mäkilä, Marianne Himberg, Essi Kankare, Ella Huuskonen, Emilia Jokinen, Taina Sainio ja liberona Maija-Stiina Himberg.

– Kauden parhaat erät (25-15 ja 25-11) pelattiin heti alussa ja tikkari oli jo suussa kahden ensimmäisen erän jälkeen. Pallot nousivat hyvin passari Satu Mäkilälle ja siitä oli hyvä pelata monipuolista hyökkäyspeliä. Hyvä syöttö vei Loimulta parhaan hyökkäystehon, Huuskonen kuvailee pelin alkua.

Kolmas erä (22-25) oli käänteentekevä. Kolmannen erän alussa Ura pelasi helppoja palloja ja päästi Loimun mukaan peliin. Hävityn erän jälkeen katkesi Uran pelillinen selkäranka. Neljäs erä meni luvuin 12-25 Loimulle.

Viides erä jatkui tasaisena tilanteeseen 12-12 saakka, kunnes Ura teki pari helppoa virhettä ja Loimu vei erän 12-15,

– Ehkä paukut loppuivat kesken, kun olimme vajaalla kokoonpanolla liikkeellä. Aloitusseitsikon lisäksi mukana olivat Minna Multala toisena passarina sekä Emilia Huuskonen kolmen viikon tauon jälkeen, Huuskonen kertoo.

Ura pelaa seuraavan ottelunsa keskiviikkona 3.12. kello 19.30 LTU:ta vastaan Kotimäen koululla.