Pysäköidystä autosta löytyi kuollut mies

0

Hoviherrankadun hiekkaparkkipaikalle parkkeeratusta autosta löytyi maanantaina arviolta 60-70-vuotias kuollut mies.
Hätäkeskus sai tiedon autossa istuvasta miehestä sunnuntaina, mutta keskukseen soittanut mies ei paikalla auttajia nähnyt. Maanantaina poliisi tuli paikalle, kun auton etupenkillä istuvasta, elottomasta miehestä ilmoitettiin toistamiseen. Poliisi totesi miehen kuolleeksi ja ryhtyi tutkimaan paikkaa.
Hätäkeskukseen soitti viereisessä kerrostalossa asuva mies.

– Huomasin, että autossa on mies, kun hän liikahti. Se oli outoa. Auton ympärillä ei ollut ollenkaan kengänjälkiä, eikä auton alla ollut lunta. Miehen on täytynyt olla autossa ainakin lauantaiaamusta saakka, sillä lumi satoi perjantain ja lauantain välisenä yönä. Ei ihminen voi olla niin kauaa autossa, tuleehan siinä vessahätäkin.

Parkkipaikka on kerrostalojen ja Hovirinnan koulun välisellä aukealla. Paikan ohi kulkee päivittäin paljon kevyttä liikennettä ja autoja.

 

Lue  17.12.2014 lehdestä