Saaristotiellä on monta vaaranpaikkaa

0
Kartta: Ely-keskus
Kartta: Ely-keskus

Joitakin kaarinalaisia huolestuttaa pyöräilijöiden ja kävelijöiden turvallisuus Kuusiston sillalla ja mäellä. Nimettömäksi jäänyt kaarinalainen kertoi sillalla toissaviikolla sattuneesta läheltä piti -tilanteesta, jossa ajotietä ylittämään lähtenyt tyttö oli vähällä jäädä auton alle. Toista kaarinalaisäitiä huolestuttaa pyörällä kouluun kulkevan poikansa turvallisuus. Ely-keskus on kuullut huolen, mutta rahaa pikaisiin parannustöihin ei ole.

Saaristotien turvallisuutta pyritään lähivuosina kohentamaan. Syyskuussa Ely-keskus sai valmiiksi suunnitelman toimenpiteistä, joita Kaarinan Puistotien ja Paraisten keskustan välillä tulisi tehdä.

Saaristotiellä on sattunut useita onnettomuuksia lähivuosina. Kartasta näet, missä onnettomuuksia on sattunut.

 

Lue lisää 10.12.2014 lehdestä