Talven huurteiset puut ovat Magdalenan toivelistalla

0
Nuottien parissa. Magdalena laulaa klassisella tyylillä melodista metallia soittavassa Athellagon-yhtyeessä.
Nuottien parissa. Magdalena laulaa melodista metallia soittavassa Athellagon-yhtyeessä.

 

Magdalena Szelag muutti Puolan Varsovasta Kaarinaan 2008. Tulevaisuuteen luottavaisesti suhtautuva nuori nainen pitää paljon Suomesta, johon hän myös on vankasti ankkuroitunut. Iltalukio on nyt suoritettu loppuun, ja Magdalena painaa valkolakin päähänsä perjantaina. Hänen perheeseensä kuuluvat aviomies ja noin vuoden ikäinen tytär. Elämää Kaarinan keskustassa sijaitsevaan asuntoon tuovat myös kissa ja koira.

Magdalenan priorisoinnit:

1. Lempivaatteeni:

-Kotona pidän mielellään mustia, vartalonmyötäisiä urheiluvaatteita. Muualla on kiva pukeutua eleganttiin mekkoon tai ”toimistovaatteisiin”, silloin värinä saa olla punaista mustan ohella.

2. Jos voittaisin lotossa, käyttäisin rahaa ensimmäiseksi:

-Ostaisin talon. Sitten tekisin bisnessuunnitelmia ja haluaisin työllistää ihmisiä, alkaen sukulaisista ja ystävistä.

3. Tärkein oppi, jonka sain vanhemmiltani:

-Kannattaa säästää rahaa pahan päivän varalle eikä tuhlata kaikkea mitä tulee. Tässä olen muuttanut vanhempien antaman esimerkin käänteiseksi.

4. Minulle kauneinta/ruminta Kaarinassa on:

-Talvella luminen metsämaisema asuinalueiden välissä, huurteiset kuuset. Revontulista haaveilen, mutta sitten olisi kai mentävä Lappiin. Ruminta ovat roskat ja koirankakat teiden vierellä.

5. Positiivista vuoden pimeimmässä ajassa on:

-Ylipäänsä pidän siitä, koska silloin eivät kirkkaalle valolle herkät silmäni rasitu. Sininen valonsävy illan hämärtyessä on hieno.

 

Lue lisää 10.12.2014 lehdestä